5 ötletes, nőknek adható ajándék

Ruhaakasztó karácsonyra
Olyan kicsi helyet foglal el, mint egy ruhaakasztó, de 28 különféle kiegészítő fér el rajta. Kézzel mosható. Sálakat, nyakkendőket és öveket is rendszerezhet vele a megajándékozott. 1.290 Ft az IKEA áruházban.
Formatervezettsége miatt akár a lakás dísze is lehet, emellett persze fűtésszezonban a száraz levegőt párásítja. Aromaterápiás funkcióval is használható a legtöbb modell. A képen szereplő Sencor termék nem sokkal drágább, mint 5.000 Ft.


5.000 - 8.000 Ft között már gyönyörű, lazán csomózott keleti szőnyegeket is vásárolhatsz. Igaz, hogy ebben az árkategóriában nem lehet még nagyobb méretű padlófedőket kapni, de előszobák, nappalik remek dísze lehet a képen látható, kisebb szőnyegdarab is.


Sok-sok télen át lehet a hölgyek kezének védelmezője, melegítője. 4000 Ft körül és felette kaphatók a szebb és minőségibb termékek. Amennyiben lehetőséged van rá, válassz magyar bőrkesztyűt! A képen látható, az ujjak kivételével az egész alkart elfedő produktum 4.800 Ft-ba kerül, velúrból készült, s pécsi kezek állították elő honi kacsókra. 

A képen látható darab még 3000 Ft sincs, így megfizethetőnek tűnik, s nem utolsó sorban ugyanazt az ultrahangos technológiát alkalmazza a fülbevalók, láncok megtisztításához, mint a drágább testvérei.