9 olcsó karácsonyi ajándék

Nincsen mindenkire több ezer forintod, hogy megajándékozd? Most, a válság idején ne is verd nagy költségekbe magad! Megmutatok kilenc darab, 500 és 3000 Ft között beszerezhető meglepetést. Némelyik egyáltalán nem mindennapi! Csak katt a tovább gombra.




1. Kártyakeverő karácsonyra
2500 Ft körül már beszerezhető. Kártyaszenvedéllyel bíró apáknak, férfiaknak, fiúbarátoknak, esetleg nőknek javallott.






2. Sudokumasina karácsonyra
Olyan barátnak, rokonnak, munkatársnak, aki sokat utazik és buszozgatás, villamosozás közben sok felesleges, kitöltetlen ideje marad. Ezek a gépek mindig újabbnál újabb  feladványokat generálnak, így az ajándékozottnak már több sudokuújságra nem is lesz szüksége. Sok modell érintőképernyős! 1800 Ft-tól kapható.


3. Egyedi tervezésű kávésbögre karácsonyra
Kicsit már lejárt lemez ez az ajándéktípus, de mindig lehet bele vinni valami újdonságot, kreativitást! Photoshoppolj össze egy fantasztikus képet a megajándékozottról, s küldd el a nyomdának, ahol ráillesztik a számodra tetsző ivóalkalmatosságra a fotót. Üzletenként eléggé eltérőek az árak, de már 1200 Ft körül is kijössz.



4. Mini USB hub karácsonyra
Laptopja van annak, akinek kedveskednél és a ketyeréjén nincs elég USB-csatlakozó? Hát szerezz be neki egy ilyen elosztót és foszd meg őt ezzel némi dühtől. 1500 Ft-tól.

5. Csokikanalak karácsonyra
Túl klisésnek tűnik egy doboz csokit tenni a karácsonyfa alá? Hát ne a szokványos csokoládéformákat válaszd... Itt vannak a csokoládékanalak. 6 db még 400 Ft sincs.

6. Útikalauzok karácsonyra
Zsebkímélő megoldás azoknak, akik bár szeretnék, de nem tudják közeli hozzátartozóikat megajándékozni egy több tíz- vagy százezres utazással. Válassz olyat, amely olyan helyről szól, ahová a megajándékozott szívesen ellátogatna! Kb. 2000 Ft-tól.

7. Téli bőrápoló csomag karácsonyra
Nem csak a "gyengébbik" nem tagjainak adható, fiatalabb fiúk is örülnek neki. Válogass a drogériák polcain, vagy állíts össze Te magad egyet. Ha olcsón szeretnél kijönni, tedd a voksod az áruházláncok jó minőségű saját márkás termékeire, némelyik feleannyiba sem kerül, mint a drágább, neves holmi - így egy ajakápoló, téli bőrkrém és téli arclemosó még 1000 Ft-ból is kapható összekapcsoltan.

8.Utazópárna karácsonyra
Olyan rokonoknak, ismerősöknek, akik nagy távolságra élnek tőlünk vagy sokat ülnek autóban, buszon, repülőn.
A link alatt ajánlott párnák szépek és 2000 Ft alatt már kaphatók. Vagy: varrd saját magad!



9. Fair Trade kávé karácsonyra
Kiszemelted oda- és vissza van a különlegességekért? Végy egy adagnyi jóízű, kellemes aromájú (bár viszonylag drága) kávét. Ezzel nemcsak kedveskedni fogsz az ünnepek alatt valakinek, hanem még jót is cselekszel azoknak, akiket kizsákmányolnak a multinacionális cégek. 3000 Ft alatt.