Karácsonyi ajándék anyáknak: 7 javaslat ahhoz, hogy hogyan lepd meg édesanyád idén karácsonykor

Úgy tartják, hogy az anyák a gyermekeik kezét csak rövid ideig tartják, de a szívüket örökre megfogják. Ők azok általában, akik összefogják a családot. Édesanyád az első nő, aki mindig szeretett, szeret és szeretni fog, így légy körültekintő, ha meglepetést szeretnél neki szerezni. Ne keress tovább, olvasd el a következő hét ötletet és válaszd ki, hogy a te mamádnak mi lehetne a legmegfelelőbb ajándék! 





Wellness karácsonyra
Anyukád elfoglalt, mindig föl-le rohangál a lakásban? Rengeteg időt tölt a munkahelyén, és ha hazaér, jön a szokásos napi rítuáléhalmaza, a mosás, főzés, takarítás? Adj neki egy bérletet, amely egy wellness-szalonba szól! A gyógyfürdők, arcápolások, testkezelések, élénkítő, vagy éppen nyugtató masszázsok regenerálják a mindennapokban megfáradt testét. Figyeld meg, hogy egy wellnesshétvége után nemcsak, hogy jobban bírja majd a napi tempót, hanem még az arca is kivirul!


Saját készítésű / szerkesztésű naptár karácsonyra
Személyre szóló és takarékos megoldás. Számítógéppel kreálj egy mutatós naptárat a következő esztendőre! Az oldalakon szerepeljen családi, baráti fotó. Lehetőleg jó minőségben, keményebb, tartósabb papírra nyomtasd ki, s ne feledkezz meg a fontos családi dátumok (szülinap, névnap) bejelöléséről sem. Sőt, ha régi fényképekkel tarkítod a naptárat, akkor anyucinak egy amolyan "utazási élményt" nyújtasz az évtizedekkel ezelőtti, boldog, szép időkre. A weben több könnyű kezelési felülettel bíró, ingyenes naptárkészítő programot találhatsz, a Google a jó barátod!


Ékszerek karácsonyra
Egy gyűrű, fülbevaló, karkötő bizonyítja azt, hogy mennyire különleges személy számodra az édesanyád. Nem feltétlenül kell hatalmas költségekbe verned magad, olcsón is lehet találni ízléses, nem bóvlihatású, örök darabokat. Például meglepheted egy személyre szabott ezüstmedállal, vagy egy sportos, strapabíró, a hétköznapokban hordható fülbevalóval is. Kis erőfeszítést igényelhet a legmegfelelőbb darab felkutatása, viszont ezért kárpótol az, amikor az ékszeres dobozt felnyitó mamád arcán mosoly csillan, amely elnyom minden ünnepi fényt.


MP3-lejátszó, médialejátszók karácsonyra
Jóanyád nem tinédzser ugyan, de biztosan megvan a saját zenei stílusa. Sok anyuka nem rendelkezik komoly médialejátszós mobilokkal, így biztosan örömet okozhatsz nála egy mp3- vagy egyéb médialejátszóval. A kütyüre felpakolhatsz a számára kedves melódiákból is egy csokrot. Több mp3-lejátszó modell akár 5.000 Ft alatt is beszerezhető!


Kedvenc időtöltés alapján választott holmi
Mi édesanyád favorit hobbija? Tánc? Vásárolj neki egy tánccipőt! Főzés? Lepd meg egy szakácskönyvvel, amelyet a legmenőbb, modern szakácsok írtak! Szeret jógázni, meditálni? Szerezz örömet meditációs vagy jógagyakorlatokkal teli könyvvel, DVD-vel, vagy egy ilyen kikapcsolódáshoz illő, gyakorlatok alatt hallgatható CD-vel! Gyűjt valamit? Adj neki olyat, amit hozzácsaphat a gyűjteményéhez.


Ajándékutalvány karácsonyra
Olyan utalványt szerezz be, amelyet a mama a kedvenc helyén be tudja váltani és nincs megszabva, hogy mire használható fel a papíros. Így tudja: ez az ő választása, s hogy mit akar! Vigyázz, ne légy célzó szándékú ezzel! (Ne adj sütni nem szerető anyukáknak kuglófforma-utalványt például.) Egy jobb étterembe szóló tikettet is vehetsz neki: ha nincs kedve főzni, majd mentek a kifőzdébe :)


Vers saját kútfőből karácsonyra
Írd meg anyukádnak versben, esetleg egy novellában,, hogy mennyire szereted őt! Köszönd meg neki mindazt, amit érted tett az elmúlt évek alatt. A fent említettek mellet ez egy külön meglepetés is lehet.


+1 ajándékötlet karácsonyra: Bármit nyújtasz át a karácsonyfa alatt édesanyádnak, ne feledd el, hogy egy szoros ölelés a legmegfizethetetlenebb ajándék!