7 romantikus karácsonyi ajándék nőknek, asszonyoknak, hölgyeknek

Néhány tipp a (házas)párok férfitagjainak ahhoz, hogy idén karácsonykor legyen mivel igazán meglágyítani társuk szívét.

A simulós, finom, valódi selyemből készült köntösöket, fürdőköpenyeket imádják a hölgyek, a romantikus fürdőzős pillanatok egyik elengedhetetlen kelléke. Kb. 8.000 Ft-tól már jobb darabok kaphatók újonnan, a felső határ pedig körülbelül egy átlagos magyar havi fizetésnek felel meg.


Nem arra fogsz célozni vele, hogy a párod öregszik: mondd el az átadás után, hogy szeretnéd, ha sokáig fiatalos maradna. 4000 Ft-tól már kaphatók márkásabb termékek. 

Ha már meglepted a párod aranylánccal korábban, válassz az ékszer stílusához megfelelő medált ebben az esztendőben. 5000 Ft-tól egészen szép köves aranymedálok kaphatók.




A kicsit drágább, formatervezett, művészi fényforrások némelyike (legyenek azok asztali vagy állólámpák, csillárok) romantikus hangulat teremtésére képes. Tedd a voksod egy nőiesebb darabra. Ár: mérettől, funkciótól, márkától függően 5.000 Ft-tól.

A masszírozóketyere használatától kedvesed karikás szemei felfrissülnek. Hatalmas meglepetést okoz neki, neked meg majd nagy örömöt az, amikor életed párja mindennap bekapcsolja a gépet, hogy tetsszen neked :) Ár: 20.000 Ft felett.

Az óra az időmérő funkcióján túl képes megmutatni a pulzusszámot és a testhőmérsékletet, elmenti az edzési adatokat, továbbá sok más okosságra kész. Egészségtudatos, sportoló nőknek perfekt meglepetés! Ár: 12.000 Ft felett.

Különleges, mégsem túl drága ajándék. Nagyobb hipermarketekben vagy bő választékú szupermarketekben kapható. Olyan nőknek való, akik szeretik a vörösbort. Apropó! Vörösbor! Ezt ne felejts el a sajtkollekció mellé vásárolni!