7 nem drága ötlet fiúknak a barátnők, csajok, lánykedvesek megajándékozásához

A fiúk, fiatal férfiak zöme úgy gondolja, ha vásárolnak egy újabb pihepuha plüssjátékot vagy parfümöt kedvesüknek, akkor ezzel megint kipipáltak egy számukra kínos kötelességet a naptárban. Nem is gondolkodnak el az ajándék érzelmi jelentőségén, az egyedi, személyre szóló ajándékozás fontosságán. Pedig a hölgyeknek "rózsaszín" lelkük van: ők romantikusak, s legbelül nem kedvelik a tucatmeglepetéseket. Hahó, fiúk, most olvassatok tovább: tudjátok meg, hogy hogyan lepjétek ebben az esztendőben emlékezetesen a párotokat!


Gyertyafényes vacsora karácsonyra
Bizonyítsd be, hogy tudsz Te is serénykedni a konyhában! Készítsd el saját magad a karácsonyi vacsorát és költsétek azt el kettesben a pároddal. Ha nem megy a főzés, kérj segítséget anyukádtól vagy egy tapasztaltabb ismerőstől. Terítsd meg a vacsoraasztalt úgy, mintha egy hercegnőt fogadnál, s légy a lánnyal nagyon előzékeny.

Videoklip-összeállítás karácsonyra
A párod fülének (szemének) kedves zenei klipekkel írj tele egy DVD-t. Pár száz forintból megúszod. Csak arra vigyázz, hogy a rövidfilmek minősége kitűnő legyen, s azok valóban az Ő ízlésével harmonizáljanak.

Belépőjegy karácsonyi koncertre
Valószínűleg találsz az ünnepi zenei előadások közül a barátnődnek tetszőt. Duplán kellemes estét szerezhetsz neki, ha a jegyeket egy gyertyafényes, ünnepi vacsora során nyújtod át. Amennyiben fiatalabbak vagytok, egy nagyszabású partira szóló tikett is perfekt választás lehet.

Saját kútfőből alkotott vers, történet, levél karácsonyra
Öntsd mondatokba, hogy mennyire szereted Őt. A kreatívabb férfipalánták verset is írhatnak kedvesüknek! (Maradj az arany középúton: ne legyél az írásműben túl közömbös, ne bánj csínján a bókokkal, azonban a túláradó romantikusság, "nyáltenger" is visszásságot kelt.)

Csokoládé karácsonyra
A lányok egyik jó (ha nem a legjobb) barátja. Ha eme szokványos meglepetés mellett voksolsz, kutass különlegesebb megjelenési forma, márka vagy íz után. Ne feledkezz meg egy jópofa személyes üzenet mellékeléséről: a "Végre sikerült olyan édeset találnom, mint Te" vagy ehhez hasonló mondatok tompítják az ötlettelenséget.

Kiskutya karácsonyra
Ha egy kölyökkutyával lepnéd meg az ebre vágyó párod, "beszerzés" előtt mindenképp tájékozódj arról, hogy megfelelőek-e a körülmények kutyatartásra a megajándékozott lakóhelyén. A menhelyeken nem ritkán fiatal fajtatiszta kutyákat is lehet találni, így érdeklődj az állatotthonokban!

Hímzett takaró, pléd karácsonyra
Egy nem drága puha pokrócot, takarót is igazán személyessé lehet tenni úgy, ha megkéred édesanyádat, nagymamádat (vagy egy profit), hogy hímezze a barátnőd nevét az anyag külsejére. Azonban ez a hímzett szöveg sem megvetendő: "Alig várom, hogy én is így ölelhesselek".