Egy teljes családot kell karácsonykor megajándékoznom! Mit tegyek?

Baráti vagy rokon családokat egy kalap alá vonva is megajándékozhatsz, nem feltétlenül kell minden tagot személy szerint meglepni. Néhány olcsó(bb) tipp következik.



Olcsó sálak, sapkák karácsonyra
Gazdagítsd a kiszemelt família ruhatárát "fejenként" egy sállal és egy sapkával. Az online aukciós oldalakon új téli ruházati kiegészítők már 1000 Ft alatt is kaphatók: általában egy főfödő és egy nyakbavaló kellék van az ilyen árú csomagokban. A kreatívabb ajándékozók mindezeket maguk is megvarrhatják, megköthetik, a sapkának és sálnak egyaránt megfelelő poláranyag alacsony áron és nagy színválasztékban beszerezhető.

Egyedi póló karácsonyra
Az összetartó családoknak a közös vezetéknévvel ellátott rövid ujjú felsők kitűnő meglepetésnek bizonyulnak! Ha már 3-5 ilyen terméket rendelsz a pólót nyomtató cégtől, jelentős kedvezményeket kaphatsz.


Újságelőfizetés karácsonyra
Tudakold ki, hogy a família milyen témájú újságot vagy magazint olvas szívesen és válassz az ízlésüknek megfelelően. Valami olyat, amelyet az összes tag szívesen vesz a kezébe, s nem hajlik túlságosan sem a női, sem a férfitémák irányába (mint például a Színes RTV, a Reader's Digest, a Blikk, a Népszabadság, a Magyar Nemzet stb.). Szenteste környékén bizonyára húzni fogják a szájukat, mert számítottak valamire tőled, ám nem kaptak semmit. Viszont amikor a kiválasztott lap időről időre postaládájukban landul, boldogság önti el a szívüket és rád gondolnak.


Egyedi ajándékcsomag karácsonyra
Válogass össze anyagi lehetőségeidhez mérten egy ajándékkosárra való édességet, bort és egyéb finomságokat (a csokoládék, egyéb desszertek a keménydiszkont-áruházláncokban nem drágák). Szintén kerülhet a kosárba bármi más, semlegesebb téma szerint összepakolt apró tárgy: írószerek és jegyzetfüzet, sportszerek, kozmetikai holmik stb.