Karácsonyi ajándékötletek - Mivel lepd meg a feleséged, barátnőd?

A karácsonyt úgyse felejted el úgy, mint a szülinapokat és a házassági évfordulót, úgyhogy most az egyszer tegyél ki magadért és lepd meg a Te hercegnődet valami különlegessel. Mert ő életed társa. Háláld meg, hogy mos, főz, takarít rád, ha vannak, neveli a gyerekeket, s este, amikor már fáradt, veled beszélget és megpróbálja megérteni a problémáidat. Következzen egy csokor olyan ötlet, amelyek megvalósulása meglágyítja az asszonyi szíveket.

Ébresztőóra hangrögzítővel
Vásárolj egy rövid hangfelvételek lejátszására alkalmas órát, s mondj rá valami kedveset (Ne ezt: "Ki az ágyból, házisárkány!"). Segítségével a párod a Te hangodra ébredhet. A boltban kapható modellekre kb. 10-15 másodpercnyi hosszúságú szöveg vehető fel. Cserélgesd időközönként a felmondott üzenetet.

Gyűrű karácsonyra
Lepd meg életed asszonyát egy új gyűrűvel, s vésesd bele a nevét vagy gravíroztass bele egy tömör szerelmes üzenetet. Ez szorosabbá teheti a köztetek lévő kapcsolatot. A gyűrű dobozkájába is rejts egy üzenetet, például valami ilyesmit: "Ismét sikerült egy olyan különleges dolgot találnom, mint amilyen Te vagy!".

Házimozirendszer / LCD-tévé karácsonyra
A nők imádnak moziba járni, de mivel sok az otthoni teendőjük, aligha jutnak el oda. Ha kap a párod egy saját használatú, széles LCD-tévét vagy házimozirendszert, akkor a házimunkák közepette is le tud feküdni két órára pihenni olykor, s megnézi a kedvenc filmjeit.

Portré karácsonyra
Ettől fogja igazán úgy érezni a feleséged, hogy ő különleges szerepet tölt be az életedben. Vidd el egy tehetséges művészhez a fotóját (vagy egy közös fényképeteket), hogy az alapján megalkothasson egy portrérajzot vagy -festményt. A kézhez kapott művet kereteztesd be.

Romantikus utazás karácsonyra
Lepd meg a párod egy feledhetetlen közös utazással. Természetesen nem kell rögtön Párizsba menni, inkább használjátok ki a jövő év eleji holtszezon akciós ajánlatait. Például nézz ki egy magyar fürdővárost és szervezz magatoknak egy hétvégét oda. A gyerek(ek)et ne vigyétek magatokkal, hanem küldjétek el a nagyszülőkhöz őt/őket, az a két-három nap legyen csak a Tiétek!

Digitális fényképezőgép karácsonyra:
Szokott a nejed, párod, élettársad fényképezni? Ha igen, végy neki egy profi fotómasinát, hogy a közös, gyönyörű világotokat megörökíthesse. Ugyanis, ahogyan a mondás is tartja: az esztendők rohannak, az emlékek maradnak.

Napszemüveg karácsonyra
A szemüvegkeret öltöztet, a jó tervezésűek meg még akkor is képesek stílusossá varázsolni egy nő arcát, ha a viselője igéző szempárját elrejtik. Különböző árkategóriákban kaphatóak, de inkább végy egy márkásabbat (6000-7000 Ft-ért már kaphatóak jó modellek). Figyelj oda a megfelelő keretre is, gondold át, hogy társad fejformájához milyen okuláré illik. A leesett hó visszatükrözi az UV-sugárzás nagy részét, így napszemüveget havazás után is viselni kell!

Szív alakú platinamedál karácsonyra
Kifejezi azt, hogy Ő az egyetlen az életedben, s nem tudod elképzelni nélküle a létedet. Nagy választékban kapható az ékszerészeknél.