Karácsonyi ajándék ötletek - 6 tipp a karácsonyi ajándékcsomag összeállításához


Ha egy egész családot szeretnél ajándékozni, a legjobb megoldásnak az ajándékcsomag összeállítása ígérkezik. Ezzel a megoldással élve apróbb tárgyakból varázsolhatsz nagy meglepetést. A kosarat mindig díszítsd fel apróbb dekorral és/vagy béleld ki zöld vagy piros anyaggal ízlésesen, hogy ünnepivé tedd!






6 tipp a karácsonyi ajándékcsomag összeállításához:

  1. Állítsd be az árkorlátot! 1000-1500 Ft-ból is lehet ajándékkosarat készíteni, a felső határ a csillagos ég. Ez azért nagyon szükséges, hogy eldönthesd, mennyit akarsz költeni. Így gátját szabod egy esetleges túlköltekezésnek!
  2. A témaalapon összeállított ajándékkosarak divatos, ütős megoldásnak bizonyulnak. A tematika lehet például az ázsiai konyha, a tokaji bor és a hegyaljai ízek vagy a szegedi kulináris termékek, ugyanúgy szóba jöhet az arcápolási kosár vagy egy művészlelkűnek kompilált "festőcsomag" ecsetekkel, festékkel stb.
  3. Készíts több embernek idén ajándékkosarat és a fűzfából vagy egyéb természetes anyagból gyártott tárolókat vásárold meg nagyobb tételben egy nagyáruházban (OBI, Praktiker stb.).
  4. Ha több ajándékcsomag összeállítására adtad a fejed, vásárold meg a "tölteléket" nagyobb kiszerelésben vagy csomagolásban, nézz utána, hogy van-e valamilyen akció a környező hipermarketekben, drogériákban. Előfordulhat, hogy két körömlakk mellé adnak egy harmadikat ingyen. Így már rögtön nem kettő, hanem három kosárba nyertél valami apróságot.
  5. Nagy focirajongókat vagy a filmnézőket lepheted meg a legolcsóbban: csak néhány csomag chips és pattogatott kukorica kell a csomagba, egy 3D-s szemüveg vagy egy síp és a célszemély kedvenc filmes témájára utaló, vagy az ajándékozott favorit futballklubjának logójával ellátott holmi.
  6. Ugyancsak pénztárcakímélő tipp az is, ha veszel egy kicsi kosarat, megpakolod két üveg jobbféle borral és egy darabka drágább sajttal (= kb. 1500-2000 Ft).