Karácsonyi ajándékötletek: Mivel köszöntsd a férjed, párod?

Karácsonykor, amikor megleped szeretteidet, a férjed, párod, élettársad sose hagyd ki a megajándékozottak sorából. Emlékeztetned kell arra őt, hogy mennyire szereted. Alább ajánlok néhány olyan meglepetést, amelytől az idei esztendő karácsonya a szeretett férfinak hosszú évekig emlékezetes marad.


Romantikus utazás karácsonyra
Lepd meg a párod egy feledhetetlen közös utazással. Természetesen nem kell rögtön Párizsba menni, inkább használjátok ki a jövő év eleji holtszezon akciós ajánlatait. Például nézz ki egy magyar fürdővárost és szervezz magatoknak egy hétvégét oda. A gyerek(ek)et ne vigyétek magatokkal, inkább küldjétek el a nagyszülőkhöz őt/őket, az a két-három nap legyen csak a Tiétek!

Portré karácsonyra
Keress egy profi rajzművészt. Vigyél neki egy olyan fotót, amely kettőtöket ábrázol, és készíttesd el a művésszel a rajzolt mását annak. Amennyiben már utód is van a famíliában, kerüljön rá a rajzra, festményre a csemete arca is.

Személyre szabott naptár karácsonyra
Közeleg az év vége. Terveztess (vagy tervezz saját magad szoftver segítségével) egy jövő évi kalendáriumot, amely családi fotókkal van teli. Tedd benne "piros betűssé" a családi fontos ünnepnapokat, azonban a kis szerelmes üzeneteket se felejtsd ki belőle :)

Sakk-készlet karácsonyra
Okos férjed van, aki a sakkozás bolondja? Vásárolj neki minőségi sakk-készletet! Tehetősebbek válogathatnak a márványból készült szettek közül is. 

Gravírozott ékszer karácsonyra
Anyagiaktól függően (nem, nem, nem, még mindig nem az ajándék értéke a fontos!) válassz egy férfias, de kifinomult ékszert, s vésesd bele a párod nevét vagy mindkettőtök monogramját. 

Könyv karácsonyra
Értelmes, olvasni szerető férfiaknak javasolt. Kutakodj ritka könyvkincsek után az interneten vagy az antikváriumokban. Megpróbálhatsz találni egy olyan kötetet is, amelyet mindketten szívesen bújnátok.

Digitális fényképezőgép karácsonyra
Szokott a férjed, párod, élettársad fényképezni? Ha igen, végy neki egy profi fotómasinát, hogy a közös, gyönyörű világotokat megörökíthesse.

Virágcsokor karácsonyra
Nem csak a nők szeretik a vágott virágot! Sok hímnemű is odavan például a gyönyörű, illatos, mélyvörös rózsákért! Nyújtsd át neki egy doboznyi házi készítésű trüffel kíséretében!

Szobafelújítás karácsonyra
Nagyon különleges ajándék, csak titokban kell művelni! Használd férjed kedvenc árnyalatait, vagy nyugodt, kellemes színeket. Díszítsd ki a szobát közös fényképekkel. (Semmiképp se a Te ízlésvilágodat tükrözze a szoba új állapota!) Ha van a lakásotokban egy felesleges helyiség, titkon "kéjbarlangot" is berendezhetsz kettőtök részére, itt használj intenzív színeket (vörös, narancssárga).

Fotóalbum karácsonyra
Átgondoltan válogasd ki együtt töltött időtök legfényesebb megörökített pillanatait, s mosolyogtasd meg a párod szívét-lelkét!

Végszó gyanánt: nem számít, hogy mit ajándékozol férjednek, társadnak, csak arról győződj meg a vásárlás előtt, hogy amit adnál, az egyenesen a szívedből jön-e.